Residence Kristinelund Oslo Norway
Norsk
English
Fran�ais
Deutsch
Italiano
Espa�ol
. Hjem Om Kristinelund Beliggenhet & Attraksjoner Vĉrelser Kontakt oss Firmaavtale

Residence Kristinelund, Kristinelundsveien 2, 0268 Oslo, NORWAY
Hotel Oslo

Frokost
Inngå en attraktiv firmaavtale med oss!

Dersom firmaet ditt fra tid til annen har behov for overnatting i Oslo, vil det lønne seg å inngå en firmaavtale med oss. Vår sentrale, men likevel rolige, beliggenhet, er et godt utgangspunkt for en forretningsreise. Alle rommene er utstyrt med skrivebord, og vi har gratis internett.

Benytter du deg av anledningen og tegner en firmaavtale med oss i løpet av kampanjeperioden legger vi også til en ekstra bonus. Det betyr at du får gratis parkering for inntil 5 gjester. Øvrige gjester får et tilbud om 50 % reduksjon av prisen for parkering.
 

Høstens kampanje

Frokost


Denne høsten setter vi også i gang med en helt egen kampanje. Her får alle som bestiller minst 2 døgn hos oss 40 % bonus på dagens lunsj. Dette tilbudet vil løpe gjennom hele høsten 2019.


Meld din interesse
 
Dersom du finner tilbudet om firmaavtale eller høstens kampanje interessant, kan du melde din interesse her på nett ved å fylle ut skjemaet under.
 
Navn:
E-post:
Melding:

Ved registrering er det viktig at fylle ut korrekt kontaktinformasjon slik at vi enkelt kommer i kontakt med deg. Registreringen av interesse er helt uten innskudd.
 


Velkommen til oss!

Oslo hotels
Residence Kristinelund, Kristinelundsveien 2, 0268 Oslo, NORWAY
Residence Kristinelund
Kristinelundsveien 2, 0268 Oslo Telefon: +47 40002411 Telefax: +47 22446611 E-post: booking@kristinelund.no